Vita Biosa är danskproducerat


Vi är ett danskt företag med passion för hälsa och miljö. Vi fascineras av naturen och lösningarna som den erbjuder. Vi anser att man kan leva bra och mycket mer hållbart genom att använda naturens egna uppfinningar. Vi brinner för att sprida ut några av dessa, eftersom vi menar att det är bäst för människor, djur och jorden. Vi tillverkar produkter med mjölksyrabakterier, eftersom dessa små organismer representerar några grundläggande livsfunktioner, och dessa egenskaper använder vi i våra produkter. Vi använder ekologiska ingredienser och naturliga tillverkningsmetoder i så stor utsträckning som möjligt. Vi hoppas att det gagnar både dig och alla andra.

Är du intresserad av att se tillverkningsprocessen? Läs mer här

#Dansk

Kontakta oss

På telefon eller e-post

gt@vitabiosa.se

 

+46 70-670 63 98

Oavsett vilka frågor du har, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Biosa Danmark 2018