Biosa Danmark

Med naturen som inspiration
VI TROR PÅ:
Att med mjölksyrabakterier, kan vi göra en skillnad för människor, djur och natur

Naturen har hittat lösningar för allt. Den har skapat hela grunden för vår kost och lösningar som gör att alla levande organismer kan smälta mat och ta upp näringsämnen. Den har även en lösning på hur våra och naturens egna exkrementer kan brytas ner och bli till nytt liv. Naturen sörjer för hållbarhet genom dess känsliga ekosystem. Allt är mycket fascinerande.


En viktig del av naturens ordning är mikroorganismer. De ingår i ett otal processer. Vi använder dem i våra produkter eftersom de är geniala, effektiva och hållbara.

"Vi använder naturens lösningar för att producera naturliga och hållbara produkter"

Naturen har de mest fantastiska lösningarna

- varför inte använda dem?

Vår vision är att förbättra hälsan hos människor, djur, växter och miljö, och aktivt bidra till att skapa en bättre och hälsosammare värld.


Vårt uppdrag är att skapa och erbjuda de mest hälsosamma produkterna till förmån för människor, djur, växter och miljön, genom utveckling och tillverkning av produkter på grundval av hälsosamma mikroorganismer och hållbar teknik.

Biosa Danmark grundades i 2001 av Erik Nielsen
 

Önskan om att göra världen till en hälsosammare plats för alla, är och har alltid varit ursprunget till våra produkter.

 

Oavsett om det relaterar till människor, djur eller jordbruk, strävar vi alltid efter att erbjuda ett naturligt alternativ.

Vi tillverkar våra ekologiska Biosa-produkter med inspiration från naturen. I praktiken är vår tillverkningsprocess fermentering. Det är en naturlig process som varje sekund sker i naturens ekosystem.

Kortfattat går det ut på, att mjöl...

Please reload

Biosa Danmark deltar i Danidas B2B-program i Nepal, för att minska fattigdomen. Projektet är en framgång. Det beror bland annat på att samarbetet har resulterat i ett bättre djurskydd för involverade d...

Biosa Danmark deltar i ett projekt i Bolivia. Det syftar till att bekämpa fattigdom genom hållbar tillväxt. Många av de lokala bönderna har redan uppnått så goda resultat, att de nu har råd att låta si...

Please reload

Kontakta oss

På telefon eller e-post

gt@vitabiosa.se

 

+46 70-670 63 98

Oavsett vilka frågor du har, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Biosa Danmark 2018