top of page
2019-687-forside-nature-is-facinating-1.

Biosa

med naturen som inspiration

"Vi använder naturens lösningar för att producera naturliga och hållbara produkter"

Naturen har hittat lösningar för allt. Den har skapat hela grunden för vår kost och lösningar som gör att alla levande organismer kan smälta mat och ta upp näringsämnen. Den har även en lösning på hur våra och naturens egna exkrementer kan brytas ner och bli till nytt liv. Naturen sörjer för hållbarhet genom dess känsliga ekosystem. Allt är mycket fascinerande.


En viktig del av naturens ordning är mikroorganismer. De ingår i ett otal processer. Vi använder dem i våra produkter eftersom de är geniala, effektiva och hållbara.

Naturen har de mest fantastiska lösningarna

- varför inte använda dem?

Vision

"Vår vision är att förbättra hälsan hos människor, djur, växter och miljö, och aktivt bidra till att skapa en bättre och hälsosammare värld."

Uppdrag
Syfte

"Vi tror på att med mjölksyrabakterier, kan vi göra en skillnad för människor, djur och natur"

Vår
Strategi

"Vårt uppdrag är att skapa och erbjuda de mest hälsosamma produkterna till förmån för människor, djur, växter och miljön, genom utveckling och tillverkning av produkter på grundval av hälsosamma mikroorganismer och hållbar teknik."

Önskan om att göra världen till en hälsosammare plats för alla, är och har alltid varit ursprunget till våra produkter.

 

Oavsett om det relaterar till människor, djur eller jordbruk, strävar vi alltid efter att erbjuda ett naturligt alternativ.


Biosa Danmark grundades i 2001 av Erik Nielsen
 

bottom of page