Det är lätt att använda Vita Biosa


Se hur andra dricker Vita Biosa: Drick en liten klunk (20–30 ml) varje dag och vid den tidpunkt som passar dig bäst.

Det är enkelt att använda Vita Biosa. Man behöver inte dricka det vid en specifik tidpunkt eller på ett särskilt sätt. Det finns förmodligen lika många sätt att använda Vita Biosa på, som det finns människor.

Vita Biosa kan drickas när som helst. Gärna flera gånger om dagen. Vissa föredrar att dricka det på fastande mage, andra föredrar att dricka det i samband med en måltid.

Många blandar Vita Biosa med vatten, juicer, smoothies, m.m. Kom ihåg att blanda i din Vita Biosa omedelbart före intag. Det finns även de som blandar Vita Biosa i sin salladsdressing.

Du behöver inte oroa dig för att överdosera Vita Biosa. Den innehåller endast naturliga ingredienser och det kan man aldrig få för mycket av. Vi rekommenderar att du dricker 20–30 ml per dag. Men om du känner att du gärna vill dricka mer, är det inget problem.

Det bästa är att lyssna till sin egen magkänsla.

Gillar inte syrligt?

Vita Biosa har en syrlig smak. Detta beror på kombinationen av örter och organiska syror.

Om du inte gillar den syrliga smaken, kan du fortfarande dricka Vita Biosa. Prova att blanda Vita Biosa med juice eller flytande honung, innan du dricker det. Du kan också köpa stevia och söta den allt efter egen smak.

#VitaBiosa #Mælkesyrebakterier #Fermentering

Kontakta oss

På telefon eller e-post

gt@vitabiosa.se

 

+46 70-670 63 98

Oavsett vilka frågor du har, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Biosa Danmark 2018