

Kom och besök oss på Allt för Hälsan 2018
Kom och besök oss på Allt för Hälsan 9-11 november och hör mer om mjölksyrebakterier och fermentering, och hur det kan vara till nytta...

Besøg os på Sund Livsstil 2017
Besøg os på Sund Livsstil i Århus 3.-5.marts. Kom og smag Vita Biosa - og få glæde af vores gode messetilbud! Vi har masser af...


Besøg os på Helsam Messen 2016
Besøg os på Helsam Messen 2016. Vi byder som altid på smagsprøver og et godt messetilbud. Og har du spørgsmål til Vita Biosa, er vi...

Besøg os på Sund Livsstil 2016
Besøg os på Sund Livsstil i Øksnehallen fra d. 30/9-2/10 2016. Kom og smag Vita Biosa - og benyt vores gode messetilbud. Hils også på...


Från bonade golv till levande mikroorganismer
Erik Nielsen hade en fin utbildning och ett bra jobb då han som knappt 30-åring bestämde sig för att göra något helt annat med sitt liv....


Storskalig fermentering
Vi tillverkar våra ekologiska Biosa-produkter med inspiration från naturen. I praktiken är vår tillverkningsprocess fermentering. Det är...
Hvad er melasse?
Melasse er det restprodukt, der er tilbage efter produktion af rørsukker. Ved produktion af rørsukker tages #VitaBiosa #Melasse


Mjölksyrabakterier förbättrar djurskydd och minskar fattigdom
Biosa Danmark deltar i Danidas B2B-program i Nepal, för att minska fattigdomen. Projektet är en framgång. Det beror bland annat på att...
Mælkesyregæret postej til pålæg
Lene Hanssons opskrift på mælkesyregæret postej til pålæg 300 g spidskål (gerne den røde) 200 g rød peberfrugt 1 tsk. himalayasalt 50 g...
Kimchee med Vita Biosa
Lene Hanssons opskrift på Kimchee med Vita Biosa 300 g grønkål 100 g radiser 1 tsk. himalayasalt 3 cm ingefær 2 spsk. Vita Biosa Snit kål...